Bygga och renovera

px px

Att fylla sin torpagrund helt eller delvis kan göras för att både få ett varmare golv samt få bort oönskad fukt som stiger från marken, vilket i sin tur kan ge oönskade efekter på golvbjälklaget som mögel eller röta.

px px

Att fylla sin krypgrund helt eller delvis kan göras för att både få ett varmare golv samt få bort oönskad fukt som stiger från marken, vilket i sin tur kan ge oönskade efekter på golvbjälklaget som mögel och röta.

px px

Efter ett stambyte så lämpar sig skumbetong mycket bra som återfyllnad och/eller lättfyllnad i golv och väggar då den även isolerar mot ljud.

px px

Fylla rörgravar med skumbetong är ett bra alternativ för dig som lägger rör och kablar på ett för grunt djup eller om det är svårt att komma till med lämpligt fyllnadsmaterial, skumbetongen är enkel att bearbeta i efterhand om så skulle behövas. Fördelen med skumbetongen är att den inte är farlig för miljön.

px px

Om du har ett golv som är kallt, för lågt eller ojämnt kan man med fördel använda skumbetong för att få upp värmen eller jämna av ytan.

px px

Utnyttja rotavdraget – hela arbetet till halva kostnaden.

ROT-avdraget ger dig en skattereduktion på 50 procent av arbetskostnaden för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad (ROT).

I skumbetongen är en stor del av kostnaden arbetskostnad, så om du är privatperson och kan använda dig av rotavdraget så hjälper vi er med det.

 

 

Vill du bli kontaktad?

Skriv in namn och tele eller mejl här så hör vi av oss!

Eller ring oss 070-712 22 32